På hvilken annen konsert får du gratis kaffe og totenkringle på billetten?

De kom som en frisk sommervind under bjørka på Fløygir i fjor sommer, og nå er de klare til å gjeste Feiring igjen! Gruppa heter Fredholms trio og består av Evald Fredholm (sang), Ole Nilssen (trekkspill) og Elin Christensen (fiolin). -Vi stiller med både lettbeinte viser fra Hedemarken og Paris, og byr på alt fra valser med ekte storgardssleng, til fiolintriller fra Paganini og Bull, sier Evald Fredholm. Trioen er kjent for sine Prøysentolkninger, og det er både gråt og latter når Hedmarkdikterens skikkelser får svinge seg til virtoust felespill og fransk musette på trekkspill…

Sted: Fløygir (ute)

Tid: Tirsdag 22.august kl. 19.00

Bill: 200,- (både kort, vipps og kontant)
Inkl. konsert, kaffe og totenkringle!

Kom som du er – ta gjerne med en venn!

NB. Blir det regn, blir konserten inne på Fløygir.

Fredholms trio og består av Evald Fredholm (sang), Elin Christensen (fiolin), og Ole Nilssen (trekkspill).