24. august kl. 18.30 kommer Kirsti Kolle Grøndahl til Fløygir, og Feiring Arbeiderlag ønsker alle hjertelig velkommen, uansett partitilhørighet. Kolle Grøndahl er Norges første kvinnelige stortingspresident, tidligere kirke- og undervisningsminister og utviklingsminister, samt tidligere Fylkesmann i Buskerud,

-Opprinnelig skulle Yngve Hågensen komme, men beklageligvis hadde han en kalenderkonflikt. Da er det moro at partikontoret har kommet opp med en svært spennende erstatning, sier leder i Feiring arbeiderlag, Rune Bjerkestrand. Han forteller at valget selvsagt blir tema, men det vil også være gode rom for historier fra regjeringskontorene, stortingskorridorene og partibevegelsen.

-Dette vil være en kveld med de sosialdemokratiske verdiene i sentrum, både historisk og sikkert noe om valget og framtida.

Som vanlig når vi møtes vil det bli allsang og underholdning, forteller Bjerkestrand.

Det blir appell ved Akershus APs leder, andrekandidat ved årets stortingsvalg og stortingsrepresentant Sverre Myrli.

Fri entré. Kaffespleis.

 

Kirsti Kolle Grøndahl