-Feiring har manglet et slikt treningstilbud. Det ville jeg gjøre noe med, sier Jonas Langgård.

Lokalene kom i orden etter en prat med Vidar Svendby, og raskt var den lille bedriften «Feiring trening og trivsel» stablet på beina. To dager i uka åpner Jonas dørene til treningsrommet i den gamle barnehagen nedenfor Blåbyen, hvor han tilbyr veiledning og personlig tilpasset trening.

Han ønsker folk i alle aldere velkommen til å komme i bedre form, uansett hvilket nivå de er på fra før. -Jeg tilpasser et treningsopplegg ut fra de mål den enkelte setter seg. Det viktigste er å oppleve mestring og framgang, da får man lyst til å trene mer, sier Jonas.

Jonas har vært aktiv toppidrettsutøver og kan lære bort triksa for å komme i bedre form.

Jonas er kjent for de fleste i bygda. Han har jobbet både i barnehagen, på SFO, på skolen, Coop og er dessuten aktiv med fotball, både som spiller for seniorlaget og som trener for 13-årslaget. Jonas er utdannet ved Norges Toppidrettsgymnas og har selv vært aktiv toppidrettsutøver. Han har studert pedagogikk og driver nå med deltidsstudier i kroppsøving ved Idrettshøgskolen.

Jonas tilbyr også grupptrening med 2-4 personer. -Det er ofte enklere å motivere seg hvis man er flere. Spør derfor gjerne en eller flere du kunne tenke deg å bli sprekere sammen med, og meld dere på, sier Jonas.

Man kan også benytte seg av treningsrommet og utstyret til egentrening, med eller uten veiledning i bruk av apparatene.

Jonas disponerer treningsrommet tirsdager og torsdager, og setter opp en treningsplan med tidspunkter som passer deg.

-Jeg gleder meg til å starte opp og håper dette er et tilbud mange vil benytte seg av, sier Jonas.

For mer informasjon, ring Jonas på telefon 91150050, stikk innom treningsstudioet i Årnesvegen 9, eller sjekk ut Feiring Trening og Trivsel på Facebook.