Tirsdag 3.oktober starter Fritidsklubben opp igjen! Fritidsklubben er åpen for alle som går på mellomtrinnet. Klubben er åpen kl. 18.00-20.30. Njål Kristoffer og Bård er klubbvakter på høstens første klubbkveld. Utover høsten vil de trenge litt hjelp fra foreldre til å stille opp som vakter, og de håper de voksne vil stille seg velvillige hvis de får en telefon om dette.

Det blir Fritidsklubb annenhver tirsdag framover mot jul. Følg med i aktivitetskalenderen!

Første klubbkveld for ungdomsklubben blir fredag 20.oktober kl. 19.30-23.30, deretter blir det Halloweenfest, også blir det tre vanlige klubbkvelder før jul.

-Ett av prosjektene i høst vil bli å pusse opp og innrede klubbrommet i 2.etasje, det såkalte «Hyggerommet», sier klubbleder Njål Kristoffer. Ungdomslaget har fått økonomisk støtte til dette, og ønsker at ungdommen sjøl skal være med på å bestemme hvordan de vil ha det.

Ungdomslaget har overtatt ansvaret for kiosken, og det blir salg av godteri og brus på alle klubbkveldene.

Inngang kr. 30/15 (medlem i Feiring ungdomslag). Medlemsskap kan kjøpes på klubbkveldene.