Lørdag 21.oktober blir det skrekk og gru på Feiring filmklubb. To filmer vises denne kvelden, og det blir pub fra kl. 20.30. – Benytt lørdagskvelden til et glass i hyggelig filmlag. Kiosken er også åpen en stund etter siste filmen, opplyser styret på sine Facebooksider.

Kiosken og dørene åpner kl 18.30 og kl 19.00 vises «The Nightmare before Christmas» av Tim Burton fra 1993 med 11-årsgrense. Innledning til filmen ved Stig-Are Melby.
Kl 21.00 vises «De dødes tjern» av Kåre Bergstrøm fra 1958. Innledning til filmen ved Emil Melby.

NB! Denne kvelden har filmklubben skjenkebevilling og dermed 18-årsgrense fra kl. 20.30.
«The Nightmare before Christmas» av Tim Burton (1993)

Gresskarkongen Jack Skellington lever i den dystre Halloweentown i underverdenen, og er fornøyd med all den skrekken han kan spre. En dag oppdager han Christmastown, en fargerik og lykkelig verden fylt med moro og lek. Dette gjør Jack misunnelig, og han planlegger å kidnappe julenissen for å sette sitt preg på julen. En aksjon må settes igang for å hindre at dette skjer.

 «De dødes tjern» av Kåre Bergstrøm (1958)
«De dødes tjern» er en av de store norske filmklassikerne. En sensommer reiser seks venner på tur til en avsidesliggende hytte i Østerdalen. Hytta eies av Bjørn Werner, bror til Lillan i gjengen, men de finner han ikke når de ankommer. Han er forsvunnet. Noen skremmende spor etter Bjørn ved et tjern i nærheten skaper uhygge og motstridende forestillinger i gjengen om hva som kan ha skjedd ham. Med Henki Kolstad, Henny Moan og André Bjerke i noen av hovedrollene.