Tirsdag 31.oktober er det Halloween! Da er det fritidsklubb, og ungdomslaget lager Halloween-disco med adgang for 1.-7-trinn denne kvelden. Det er sikkert noen som vil gå litt «knask eller knep» først, så vi åpner dørene kl. 19.00, og er ferdig kl. 20.30. Gratis inngang, åpen kiosk.

Ungdomsklubben har sin Halloweenfest allerede lørdag 28.oktober, i gymsalen på skolen, fra kl. 19.00 til kl. 23.00. Det blir servering av pizza, brus og godteri. Inngang kr. 50,-. Åpent for alle på u-trinnet + 1.vgs.

Ikke helt komfortabel med Halloweentradisjonen?

Halloweentradisjonen har festet seg i Feiring, som i de fleste andre kriker og kroker av landet vårt. Mange unger gleder seg veldig til denne dagen, mens mange voksne er ikke vant til Halloween og syns kanskje den nye tradisjonen er litt vanskelig å forholde seg til. Noen barn er også redde for stygge masker, skjelletter og spøkelser. Hvis du ikke vil ha besøk på døra, slukk utelyset. Fortell ungene som skal ut å gå, at når utelyset er slukket, går man forbi. Og vil du ha besøk: tenn gjerne ei ekstra lykt e.l., og ha litt godteri på lur! Det er heldigvis ingen tradisjon for å drive med pøbelstreker om man ikke får godteri, og vi håper det holder seg sånn, slik at Halloween blir en god opplevelse for både små og store i bygda.