Tekst: Celina Kristensen, 10.trinn – Feiring skole

Vi er 9 elever som skal være med på noe som heter first Lego League. Det er en kunnskapskonkurranse for barn mellom 10 og 16 år. Dette er det 17. året det arrangeres, i 2016 deltok 913 lag i Skandinavia og på verdensbasis deltok over 255 000 barn fra over 80 land. Hensikten med arrangementet er å øke interessen for teknologi og vitenskap. Kjerneverdiene er at vi er et lag, vi må samarbeide for å finne gode løsninger, vi er gode konkurrenter og at det vi oppdager, lærer og erfarer er viktigere enn det å vinne.

Vi skal konkurrere på Gjøvik 11. november, og de som vinner der går videre til en skandinavisk finale 3. desember.

Laget spesialiserer seg på forskjellige områder; Anders, Albin, Simen fra 9. trinn og David fra 8. trinn jobber med Lego og teknologi. Margret fra 8. trinn, Maren fra 9. trinn og Helene fra 10. trinn jobber med forskning. Hedda fra 8. trinn og Celina fra 10. trinn jobber med PR. Selvsagt hjelper vi hverandre der det trengs.

Gjengen som skal forsvare Feiring skoles ære i First Lego League. Bak f.v: Anders, Maren, Magret, Hedda, Helene. Foran f.v: David, Albin, Simen og Celina.