Feiring TeknoLab stiller også med et sterkt rekruttlag i årets First Lego League. Her er en rapport fra dem:

Skrevet av Ingrid Stefferud Osbak og Nora Ekornholmen, 6. trinn

I konkurransen jobber vi med å programmere en robot som skal gjennomføre oppdrag på en bane, der hvert oppdrag gir forskjellige poengsummer. Alle oppdragene har med hva vannet gjør for oss. En del av oppdraget er forskning hvor vi har sett på hvordan vi kan bruke avløpsvann til strøm og har utviklet en ide for dette. Vi har også vært på befaring på renseanlegget i Feiring og undersøkt vannprøver i mikroskop.

Alle er hjertelig velkomne til å se på oss på NTNU i Gjøvik lørdag 11.11.17 klokka 10!

Skrevet av Ingrid Stefferud Osbak og Nora Ekornholmen, 6. trinn

Rekruttlaget fra Feiring TeknoLab forsker i år på temaet vann: F.v. Karsten, Ingrid, Sturla, Carl Philip (bak), Gustav (foran), Kenneth, og Nora. Bendik og Oscar var ikke til stede da bildet ble tatt.
Her jobbes det med markedsføring av prosjektet.