Innebandydamene trener jevnt og trutt hver mandag på Feiring skole, og nå var tida kommet for å svinge kølla utabygds. Forrige lørdag deltok de på cup i Eidsvoll, og her er rapport fra den begivenheten:

Lørdag 4.november reiste 7 spente innebandyjenter (også kalt «Balletten») på cup i Eidsvollhallen. 16 lag var påmeldt, men kun 4 damelag.


Vi beit godt fra oss med to uavgjort og et tap i innledende runder. Uavgjort blei sett på som seier for oss, så jubelen runget høyt i hallen.
Vi tapte semifinalen med to mål, men fornøyde over dagens innsats var det ingen som hang med hodet. Dette er den første organiserte cupen vi har deltatt på, og det ga absolutt et kick i konkurranseinstinktet på alle.
En nydusjet og pyntet gjeng var etter cupen klare for bankett på China House i sentrum og videre til Lille Barolo sammen en stor gjeng cupdeltagere.

Innebandydamene klare for fest. F.v. Miriam Sand Nordahl, Mia Sannerud Nordseth, Ida Melby Jansen, Helene Mørk Sjuve, Anne Olsby, Elin Langgård og Åshild Stefferud Flatmo.