Den populære julekonserten «Blåtoner» er tilbake i Feiring kirke tirsdag 28.november. Da spilles to konserter: kl. 18.00 og kl. 20.30. Ingrid Olava har overtatt plassen til Nora Jabri, som har vært med de to foregående årene. Lewi Bergrud og Knut Anders Sørum kommer igjen for tredje gang. «Blåtoner» har høstet fantastiske kritikker fra aviser og publikum. Artistene velger blant sine favoritter, og har som ønske å gi publikum en «neppå» julekonsert, leser vi i pressemeldingen.

Billetter bestilles på Ticketmaster.no

Om artistene:

Ingrid Olava

I 2010 vant Ingrid Spellemannpris for albumet «The Guest» (2010) som etablerte henne som en av våre fremste kvinnelige artister, og hun ble anerkjent kunstnerisk og kommersielt som en låtskriver og albumartist av rang.  Hun har i tillegg 7 nominasjoner til Spellemannsprisen, samt vunnet andre priser.

Siden 2007 har hun gitt ut 4 album, og hatt masse opptredener i både inn og utland. Ingrid har også bemerket seg som skuespiller, med fremtredende roller i filmer og tv serier som «Oslo, 31. August» av Joachim Trier, «Harajuku» av Eirik Svensson, «Varg Veum – Kalde hjerter», «The Rules For Everything» av Kim Hiorthøy, og «Lilyhammer».

Lewi Bergrud

Lewi er en artist i ordets rette forstand. Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var 8 år. Han har lenge vært en ettertraktet bassist og multimusiker, og han har backet de beste artistene i årevis.

Sammen med barndomskompisen Knut Anders Sørum og bandet Expect turnerte han USA og Europa på kryss og tvers. I de senere år har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum, og i tillegg gir han 30.000 publikummere gåsehud hver sommer på «Urbane Totninger» – Norges største sommershow. Da Lewi gikk solo for første gang, skrev Oppland Arbeiderblad følgende: «Som vokalist har han for lengst markert seg som en av landets aller, aller sterkeste… låtene hans har refrenger som nekter å fjerne seg fra øregangene…» Lewi er en ærlig artist på alle måter.  Det er ikke noe jåleri. Ikke noe juggel. Her er det kvalitet og ekte vare. Og han leverer. Alltid.

Knut Anders Sørum

Knut Anders Sørum har mange år bak seg som artist, låtskriver og musiker. Den siste tiden har totningen med den store stemmen gjort seg best bemerket som den første mannlige vinneren av «Stjernekamp” (NRK, 2016 ). Dette har gitt ham muligheten til å besøke kulturhus og festivaler landet rundt – vår og sommer 2017. Sørums meritter som plateartist strekker seg i hovedsak fra et album med personlige tolkninger av Alf Prøysens låter i 2010 (PRØYSEN), via hans soulalbum med eget materiale på totning i 2013 (Ting Flyt) til det seneste albumet som ble sluppet i etterkant av seieren i ”Stjernekamp» i 2016 (AUDIENS 1:1). Med både oppdrag som supportartist for Stevie Wonder (Kongsberg Jazz i 2014) og en lang rekke større oppdrag for TV, er Sørum en artist som håndterer både det store format og de nære intime scener. I produksjonen Blåtoner har Sørum funnet seg svært godt til rette med andre musikere, hvor de utfyller og løfter hverandre.

Ingrid Olava, Lewi Bergrud og Knut Anders Sørum er klare for å sette deg i julestemning.