Kuldegrader ute, varmt og trivelig inne på Fløygir! Husk quiz på Fløygir fredag 17.november!

——————————-

Feiringregjeringas populære quiz-kvelder på Fløygir fortsetter! En gang i måneden møtes vi til uhøytidelig kappestrid og sosialt samvær. Det siste er kanskje det viktigste, så på våre quizer setter vi alltid sammen lag på kryss og tvers når vi møtes. Det skal være lav terskel for å bli med, og vi skal gi muligheten til å bli kjent med nye folk. Vi oppfordrer spesielt bygdas nye innbyggere til å komme!

Vi har skjenkebevilling (og derfor 18-årsgrense), og oppfordrer til å bli sittende utover kvelden og hygge seg! Dørene åpner kl. 19, quiz begynner presis kl. 20. Kl. 22 er quizen ferdig, vi slår sammen til langbord og fortsetter hyggekvelden med åpen bar og musikk. De som ikke har vært med på quiz er også hjertelig velkommen!

Baren stenger ved midnatt, og dørene stenger 00.30.

Datoer for quiz høsten 2017:

25.august

29.september

13.oktober

17.november

1.desember

Vil du være quizmaster?

Vi ønsker variasjon, og vil gjerne ha forskjellige mennesker som lager og leder quizene. Vil du være quizmaster? Du trenger ikke ha noen erfaring, men må sette sammen en variert quiz med 2 x 25 spørsmål, gjerne med alle dine yndlingstemaer! Ta kontakt med quiz-sjef Terje i kulturdepartementet, enten via Facebook eller på telefon 951 71 416.

Dyp konsentrasjon og ivrige diskusjoner når det er quiz på Fløygir.

 

Et av vinnerlagene fra vårens quizrunde.
Sosialt over et glass et-eller-annet når quizen er over og vi slår sammen til langbord.