Viken musikkforening er opprinnelig et korps for Totenvika, men det fungerer i dag som et korps for Feiring og Totenvika, med musikanter fra begge sider av fylkesgrensa. Korpset gleder oss blant annet med musikk til 17.mai. Korpset ble stifta i 1884, og øver mandager på Totenviken skole. Det er for tiden seks feringer med i korpset, og de tar gjerne i mot flere! Er du interessert i være med å spille, så er det bare å møte opp eller ta kontakt!

Korpset sender i disse dager ut en giro i posten til husstander i Feiring og i Totenvika. Du kan gi ditt bidrag på Vipps 132425, eller konto 20501182398. Korpset setter stor pris på et bidrag, slik at de kan holde det gående og lage fine konserter, sånn som søndag 26.november kl. 17 på Østre Toten Kulturhus på Skreia. Da spiller Viken sammen med Totenviken skolekorps, og viser at det går an å spille uansett om du er 7 eller 70 år. På programmet står innslag med aspirantene og mye fin filmmusikk. Viken musikkforening skal også ha en egen avdeling. 

Billetter:

Billettpris: 150,- for voksne, 50,- for barn (barnehagebarn og andre korpsmedlemmer gratis). Kaffe og kake inkludert i prisen.
Billetter kan forhåndsbestilles ved å vippse beløp og antall billetter til 14390. Det er også mulig å kjøpe billetter i døra.

Ta med familie og venner, og opplev korpsmusikk på sitt beste, oppfordrer arrangørene.

Styret i Viken musikkforening: Bård Rundhaugen, Irene Andresen, Jan Skjølås og Helge Blaker.

Viken musikkforening leder an i 17.mai-toget i Feiring.