50 000 til Feiring Filmklubb, 40 000 til Feiringregjeringa, 217 000 til FAU Feiring skole og 225 000 til Feiring jernverks venner. Det er resultatet for bygda etter årets tildeling fra Sparebankstiftelsen DnB.

-Det var enormt mange søknader, hele 1148 i vårt område, og vanskelig å prioritere mellom mange gode formål. At lille Feiring har fått penger til så mange lag og foreninger, vitner om et høyt aktivitetsnivå og tillit til disse lagenes gjennomføringsevne, sier Bente Furulund i DnB Jessheim. Torsdag kom hun til Feiring for å overrekke gavesjekker til representanter for foreningene.

-En flott julegave til foreningslivet i bygda, og en anerkjennelse av Feiring som dugnadsbygd, sier Feiringminister Torbjørn Ellingsen.

Dette skal pengene brukes til:

Feiringregjeringa: downhill/sykkelløype

FAU Feiring skole: treningspark på skolen

Feiring filmklubb: utstyr til visning av film

Feiring jernverks venner: restaurering av murer i Feiring jernverk

Pengedryss: F.v Torbjørn Ellingsen fra Feiringregjeringa, Bente Furulund fra DnB Jessheim, Lisa Brodshaug fra FAU Feiring skole og Kjell-Asbjørn Bunæs fra Feiring filmklubb. Foto: Jøran Kristensen