Den tradisjonelle 4.dagsfesten innbrakte godt over 30 000 til driften av Fløygir. -Dette er veldig kjærkomment på tampen av et år hvor det ser ut til at vi går i minus på driftssiden, sier Kai Melby i husstyret.

Nærmere 160 personer deltok på årets romjulsfest på Fløygir. Storbandet Feiring Jubel og Vassarv stilte opp gratis denne kvelden, som takk for lån av lokale til øving gjennom året. Dermed kan arrangør Feiringregjeringa sette en solid sum inn på kontoen til Fløygir, til løpende utgifter som strøm, forsikringer og andre ting som må betales for å holde huset i gang.

Kulturminister Inger Melby retter en stor takk til musikere, vakter og ikke minst alle som kom og bidro til at det ble en god fest.

PS: Det henger igjen tre ytterjakker på Fløygir etter torsdagens fest, i tillegg til en ryggsekk med diverse innhold. Hvis noen vil ha tilbake disse eiendelene, ta kontakt med Inger på telefon 48035561.