Onsdag, 3. januar kl.18.00, har Feiring Pensjonistforening julemøte på Fløygir. Der blir det julehygge med allsang av kjente og kjære julesanger, risgrøt med mandel og utlodning.

Men først og fremst skal Maren Erstad og Kine Volle gi en rapport fra en ti dagers tur til Zambia i Afrika. Som representanter for Feiring menighetsråd  var de i høst trukket ut til å være med Kirkens Nødhjelp på tur for å styrke vinterens fasteaksjon i den lokale menigheten. Maren er som kjent leder for Feiring menighetsråd, mens Kine er Kirkens Nødhjelps-kontakt i menighetsrådet.

Maren og Kine var med i en gruppe på ti personer. De besøkte lokalbefolkning i Zambia og samarbeidsprosjekter som Kirkens Nødhjelp driver i landet. Nå er Feirings utsendinger for lengst tilbake i bygda med mange inntrykk og ny kunnskap, og dette vil de dele med alle som kommer på pensjonsjonistmøtet onsdag.

Maren og Kine kommer til pensjonistenes julemøte for å fortelle fra turen til Zambia.