Lørdag 13.januar kl. 18.00 blir det et intenst teater-eventyr på Fløygir! 500 programmerte skift av lys/lyd og video på 35 minutter, i en fortelling om å bli sugd inn i dataspillets verden.

«Galaxy Empire er et science fiction eventyr om en ung mann som prøver å forklare at han ikke har et spillproblem. 
—-

Turné

Forestillingen er laget for «Den kulturelle skolesekken», og har i høst vært på en 5 ukers turné i Nordland og Oppland. Mot slutten av januar skal forestillingen ut på nye uker med turné, men først vil skaperne av Galaxy Empire gi Feiring-folket en forestilling!
-Vi fikk leie Fløygir for å øve oss på å rigge tidligere i høst, til en hyggelig pris, noe vi er veldig takknemlige for! Fløygir var også et svært gunstig lokale for oss å øve i, forteller regissør og skuespiller Pål A Holdahl. Nå spiller de en forestilling for å øve seg opp til ny turné, og gir billettinntektene til Fløygir.
Hvem kjenner seg ikke igjen i at man bare skal gjøre en ting til på mobilen, og så forsvinner man helt inn i spillets verden.
                                                                        (Fra omtalen av forestillingen på ungestemmer.no)
—-

10 års grense

Galaxy Empire er et science fiction eventyr om en ung mann som prøver å forklare at han ikke har et spillproblem. Publikum dras inn i hans opp og nedturer i den virtuelle spillverden. Og når den en fiktive stjernekrigen krasjer med dagliglivet, koster det han tilslutt smarttelefonen.

-Temaet er relevant for mer eller mindre alle som har kjent på suget etter å bruke smartmobilen, eller spilt dataspill, men man bør være 10 år eller eldre for å forstå karakterens utfordringer og forestillingens humor, sier Holdahl.

En tidsaktuell forestilling om spilleavhengighet

——
Inngang kr. 30,- for barn og ungdom opp til 18 år, kr. 50 for voksne.
Billetter kjøpes i døra, fra kl 17.30. Inntektene går til drift av Fløygir.
Forestillingen varer i 35 minutter.
——