Søndag 4.februar går FILs skitur til Bjørndalshytta. Vertskap er Kristin og Sjur Bjørndal. Hytta ligger i nordenden av Stor-Byua.

Det er flere muligheter til å komme dit. Det er skiløype fra Bjørndal i sør-Feiring, og det er ca 3 km å gå til hytta derfra. Ellers kan en gå fra Almelihaugen i midt-Feiring, eller hvis man vil ha en lengre tur: fra nord-Feiring over Fløyta, så via Almelihaugen. Traseen fra Fløyta til Almelihaugen blir kjørt opp tidlig søndag morgen. Ellers er det mulig å gå fra Hermods plass på Minneåsen. Det er kaldt og friskt vær, men meldt flott sol!

Skiløype fra Bjørndal i sør-Feiring (gården i enden av Bålsrudvegen). Foto: Ida Søberg Berger

Løypemelding for Feiringåsen, lørdag 3.februar:

Det er fine løyper fra bommen i Dalbekkveien og helt inn til gamle Hoelshytta og ned til Øverbygda. Skiløype fra Almeli og sørover til Byvua, Bjørndal og Tisjøløypa, er også kjørt opp. Skiløype Almeli-Totenåsen kjøres søndag morgen.
Det er ikke kjørt inne skogen rundt omkring. Det er veldig mye snø på trærne i skogen,  mange har knekt og det det ligger mange trær i løypetraseen. Man skal være forsiktig i skogen nå, hvis det blir litt vind , så kan det knekke trær over alt.
 …..
Husk at du alltid kan gå inn på Markadatabasen for å se kart med oppdatert løypeinformasjon for vårt nærområde.
…………………………
Skiforeningens karttjeneste, Markadatabasen, er et godt verktøy for den som vil ferdes i skog og mark på vinterstid. Våre lokale løypekjørere legger inn informasjon fortløpende.