Det har over lengre tid vært mulighet for å besøke Åpen Kirke på onsdager fra 13-16. Det har nå tatt en pause fram til sommeren, grunnet omstillinger på Kirkekontoret i Eidsvoll. -Vi håper å være på pass igjen med ordningen fra starten av juni. Bruk Kirkekontoret i Eidsvoll, eller ring dem, dersom dere har spørsmål om noe, sier Maren Erstad, leder i Feiring menighetsråd.

Søker hjelp

-For å få gjennomført Åpen Kirke, trenger vi en person som kan bistå med det praktiske, for eksempel med å låse opp og att, en som har litt ekstra ansvar for ordningen, som har nøkler, og kan sette ut skilt nede ved veien, sier Maren. Det blir ikke hver gang, ettersom rådsmedlemmer kommer til å låse opp når de har vakter. Det trengs også kirkeverter fra 12:30-15:30 under åpen kirke i sommer.  -Det er ikke noe krav om å ha kunnskap om kjerka eller dens historie.  Vaktliste vil bli utarbeidet av menighetsrådet.

Si gjerne i fra på mobil eller e-post til leder Maren Erstad dersom det høres interessant ut, eller om du har noen andre gode ideer, 48217476 / erstad92@hotmail.com

Åpen kirke gir mulighet for å gå inn i kirka utenom gudstjenester og andre arrangementer, og bare slå av en prat, sette seg ned i stillhet, tenne et lys eller se seg omkring.