Kuldegrader og snø ute, varmt og trivelig inne på Fløygir! Det blir ny runde med quiz fredag 16.februar!

I mars tar quizen ei pause, men er tilbake 6.april og 20.april, deretter 4.mai.

——————————-

Quiz på Feiring-vis

En gang i måneden inviterer Kulturdepartementet til uhøytidelig kappestrid og sosialt samvær. Det siste er kanskje det viktigste, så på våre quizer setter vi alltid sammen lag på kryss og tvers når vi møtes. Det skal være lav terskel for å bli med, og vi skal gi muligheten til å bli kjent med nye folk. Vi oppfordrer spesielt bygdas nye innbyggere til å komme!

Praten går livlig langs langbordet etter at quiz-en er over

Vi har skjenkebevilling (og derfor 18-årsgrense), og oppfordrer til å bli sittende utover kvelden og hygge seg! Dørene åpner kl. 19, quiz begynner kl. 20. Ca kl. 22 er quizen ferdig, vi slår sammen til langbord og fortsetter hyggekvelden med åpen bar og musikk. De som ikke har vært med på quiz er også hjertelig velkommen!

Baren stenger ved midnatt, og dørene stenger 00.30.

Vil du hjelpe til?

Vi trenger både quiz-mastere og kafé-hjelpere til quiz-kveldene! Vil du prøve å holde en quiz? Det er veldig lærerikt og moro! Ta kontakt med kulturminister Linda Gulbrandsen på telefon 97117279, epost: kulturminister@feiring.info