Skal du ferdes i naturen i Feiring og omegn, så er Markadatabasen er et anvendelig verktøy, sommer som vinter. Markadatabasen er Skiforeningens nettportal til en rekke utmarksområder på Østlandet, deriblant Toten, Hurdal og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Her kan du få informasjon om hytter, sykkelveger og skiløyper, se bilder og kart over terreng.

Markadatabasen kan du klikke deg inn på Feiring-Hurdal-skiløyper. Der kan du se oppdatert informasjon om skiløypene som kjøres i vårt område. Våre løypekjørere legger inn dato når de kjører løyper, og lengst til høyre sees avstanden for hver strekning. En kan aktivere aktuell løypestrekning, og får da fram kart og løypestrekningen. Det er en fargekode på skiløypa som viser når den ble oppkjørt. Trykker en f.eks på løypestrekningen  «Mortenskollen – Steintjernet», ser en kartet, og nedenunder er det i dette tilfelle bilder fra området med bl.a. parkeringsplassen på Totensida. Det kan være aktuelt for søndagens skitur.

På Markadatabasen finner du oppdatert informasjon om skiløyper i vårt område. https://www.skiforeningen.no/marka/