Bygdas eget kulturdepartement har de siste månedene hatt lotteri til inntekt for ei bokbyttebu på Feiringtunet. Ei bokbyttebu er et sted hvor man kan levere fra seg bøker man vil gi bort, og ta med seg ei bok man vil ha.

-Det fungerer som et sjølbetjent mini-bibliotek som alltid er åpent, basert på tillit, forteller tidligere kulturminister Inger Melby.

Lotterigruppa nådde målet sitt med 10 000 kroner, og gevinstene er trukket. Vinnerne ble Stig Haug, Sissel Brodshaug, Steffen Brodshaug, Knut Ramfjord, Agnes Melby Grønvold, Kine Volle, Leif Nedrebø, Leif og Torill Melby, Ronny Thomassen, Eva Bjerke Brodshaug, Nina Stefferud og Mona Fossum. Liste med vinnere og gevinster henger på oppslagstavla på Coop. Vinnerne vil bli kontaktet.

-En stor takk til alle som bidro med gevinster og til alle som kjøpte lodd! Nå skal vi i gang med å bygge bua, som vi håper bua blir et fint innslag på Feiringtunet. Og så håper vi selvsagt at folk vil benytte seg av tilbudet, sier Inger Melby.