Idrettslaget fortsetter med sine populære skiturer /åpne hytter i kommende sesong.

I år er det lagt opp til to ekstra turer, slik at det blir mulighet for skiturer fem søndager på rad. Det er for å kunne ha flere turer den tida da det er forventet best snøforhold. Den ene søndagen, 18/2 er det lagt opp til kun langtur, til Eva og Jørns hytte ved Steintjernet. Da er det «vanlig» tur søndagen etter. Generelt er det i løpet av vinteren bedre skiforhold oppi skogen og i høyden enn det en kanskje tror når en er nede i bygda hvor det kan være både yr og mindre snø.

  • Hyttene er åpne kl 10.00-14.00
  • Kaffe,  te og kvikklunsj kan kjøpes

Løypekjørerne rapporterer til Markadatabasen, Skiforeningens nettportal. Her kan du se kart og lese om løyper og føreforholdene i vårt nærområde

 

Takker alle hytteiere for at de åpner sine hytter og er vertskap!

Besøk i Jahrenhytta