Søndag 18.mars går turen til Trøllkjerka. Det blir bål, og mulighet for å grille medbrakt. Ellers blir det anledning til å kjøpe «bålkaffe», saft og kvikklunsj, kl 10-14.

Det er opptråkket trugesti fra Melby. Hele runden om Trøllkjerka er 6 km. Stien er for løs til bare å gå på beina, så truger må til. Nylig oppkjørt skiløype fra Vangen og Øverbygda (Dalen). Løypa fra Fløyta, Almelihaugen og sørover blir kjørt opp etter siste snøfall innen søndag. Følg skilt til Trøllkjerka, ca 400 m fra hovedløypa. Fra sør kan en gå fra Rynesvegen eller fra Hermods plass. Følg evt med på markadatabasen når løypene blir oppkjørt.

Ved Trøllkjerka er Håkon og Børre vertskap og Irene er medhjelper.

-Det er bestilt sol og flotte forhold til å kose seg ute, melder Trim-og Tur i FIL.

Ved Trøllkjerka er det gapahuk og bålplass.