Lørdag 23.juni kl. 17.00 ønsker vi velkommen til midtsommerfeiring i Feiring, nærmere bestemt i Årneslandet. Der skal vi hygge oss med grilling, leking og kanskje kan vi bade også?

Under forutsetning at det kommer en del regn fram mot denne kvelden, skal vi kan grille og tenne St.hansbål. På selve dagen håper vi selvsagt på sol og vindstille, så vi kan hygge oss sammen ut i de lyse nattetimer.

Dette er en arrangement for både små og store, unge og eldre og de midt i mellom. Vi ønsker spesielt nye innbyggere velkommen til denne tradisjonsrike festen, og bor du ikke i bygda, er du hjertelig velkommen da også!

17.00: Fellesgrillene tennes. Leker og utstyr fra aktivitetshengeren kan tas i bruk!

21.00: Bålet tennes

Det blir langbord, allsang m/trubadur, og leker for unga. Alle tar med det de vil spise og drikke.

Gratis inngang.

Arrangør for Midtsommer-Feiring er Feiringregjeringa.

 

Aktivitetshengeren:

Aktivitetstilhengeren leier vi fra Eidsvoll frivilligsentral. Den er full av saker og ting som både unge og gamle kan ha glede av: Speedminton, slackline, barmarkski, bowlingsett, rokkeringer, enhjulssykler og hjelmer, balansebriller, boble-fotballer, erteposer, frisbeegolf, sumodrakter, mega 4 in line, sjakk, kubbespill, boccia-spill, fotballer.

 

Vi dekker langbord og kjører piknik-ordning! Varme griller tilgjengelig.

Fra Midtsommer-Feiring 2016