Onsdag, 27. juni kl. 17.00 blir det «spørretime» med ordfører John-Erik Vika i Carsten Ankers lysthus. 

Det er Feiring Pensjonistforening som inviterer til sommerlig møte i Lysthuset med lokal politikk, sang, musikk og servering.

Aller først vil ordfører Vika snakke om eldreomsorg i Eidsvoll kommune. Deretter stiller han seg til rådighet for en politisk «spørretime» der alle kan stille spørsmål om ulke temaer. John-Erik Vika er for øvrig godt kjent i Lysthuset og jernverket, ettersom han i to år hadde regien på jernverksspillet. Det blir servering av kaffe og snitter. Else Berit Klingenberg fra Maura og Olav Håkonsen fra Holter står for musikalsk underholdning. Det er meldt fint vær onsdag. Alle er hjertelig velkommen!

Trenger du skyss?

Det er nå gitt dispensasjon slik at bevegelseshemmede kan få skyss helt opp til Lysthuset. Trenger du skyss? Meld fra til Hans Ekornholmen på tlf. 90 16 71 10.