Onsdag 22.august kl. 18.00 blir det «Postkassetrim» med start og avslutning i Årneslandet. -Hyggelig om mange blir med og rusler en runde langs Mjøsa. Etterpå samles vi på startpunktet for en kafferast i det fri, sier tur-entusiast Kai Melby.

Postkassetrimmen er et samarbeid mellom noen lag og foreninger og Eidsvoll kommunes satsing ”Frisk i Eidsvoll”. Turkart for Eidsvoll, som er sendt ut til alle hustander, er et nyttig hjelpemiddel. Det er 11 turmål i brosjyren, og Feiring er representert med Årneslandet. Alle turene har en postkasse med en bok hvor man fører navn og dato. Vi arrangerer en tur til alle turmål vår og høst. Vi jobber med å lage overraskelser og ulike tema for noen av turene. Bli med å bli kjent i Eidsvoll, skriver Eidsvoll frivilligsentral.

Les mer om Postkassetrimmen her (Eidsvoll Frivilligsentral)