Feiring ungdomslag fortsetter med drift av fritidsklubb for 5.-7.trinn og ungdomsklubb for 8.-10.trinn + 1.vgs.

Vi ønsker årets 5.trinn velkommen til fritidsklubben og årets 8.trinn velkommen til ungdomsklubben!

I høst skal vi pusse opp klubbrommet i 2.etg («Hyggerommet»)! Mer informasjon kommer.

Vi skal  fortsette med å tilby klubb for hver gruppe ca. annenhver uke. Vi er helt avhengig av at foresatte stiller opp som vakter, og håper dere er velvillige når klubbansvarlige Turid og Nina tar kontakt! Vi ønsker også gode ideer til hva vi kan fylle klubbkveldene med, og gjerne ressurspersoner til å gjennomføre. Ta kontakt med Nina S. Bakken på telefon 95701687.

Fritidsklubb kl. 18-20.30

Tirsdag 4.september, tirsdag 18.september, tirsdag 2.oktober, tirsdag 16.oktober, onsdag 31.oktober (Halloween), tirsdag 13. november, tirsdag 27.november, tirsdag 11.desember.

Ungdomsklubb kl. 19.30-22.30

Fredag 7.september, fredag 5.oktober (høsteferien), fredag 19. oktober, fredag 2.november, fredag 16.november, fredag 7.desember. I tillegg blir det en «kick-off» for oppussing av klubbrommet i løpet av september – følg med!