Vi er i gang med planlegginga av Feiringkalenderen 2019! Vi håper du har tatt noen gode bilder du ønsker å dele med sambygdinger og andre venner av Feiring. Vi ønsker bilder av både natur, dyr, folk og aktiviteter, gjerne noe som er typisk for årstida/måneden og gjenkjennelig for bygda. PR-departementet velger ut ett bilde til hver måned, som settes sammen til en årskalender som du kan ha på veggen gjennom hele året. De som får bildet sitt i kalenderen, får en gratis kalender når den er ferdig trykket.

Feiringkalenderen kommer for salg under julemarkedet 31.november-1.desember. Deretter blir den å få kjøpt på Coop Marked Feiring. Vi sender ut kalender i posten til bygdas utflytta 25-åringer, og gir dessuten en kalender ved husbesøk til bygdas nyinnflyttere.

Send bildet eller bildene til info@feiring.info

Fristen for innlevering er 22.oktober.