Fredag 26.oktober blir det endelig quiz på Fløygir igjen! Da trår Kulturdepartementet til med en real musikk-quiz.

-Du trenger absolutt ikke være musikk-nerd for å bli med på denne quizen, her blir det lett blanding, sier Hanne Jevnaker, som sammen med Leif Erik Fjøsne, Vidar Lindstad og Vigdis Kjærstad utgjør teamet som lager quizen. Hanne avslører at det blir litt «Beat-for-beat-inspirert med innslag av gitar og bass».

Som vanlig har Fløygir-quiz skjenkebevilgning, og sortimentet er betrakelig utvidet i forbindelse med at det er oktober, så denne kvelden kan komme til å bli veldig trivelig!

Det blir gitarklang og lystig lag når denne kvartetten byr opp til musikk-quiz på Fløygir 26.oktober. F.v: Leif Erik Fjøsne, Hanne Jevnaker, Vigdis Kjærstad og Vidar Lindstad.

Fløygir-quiz – ikke helt som andre quizer

På Fløygir-quiz står det sosiale i sentrum. Du kan komme alene eller sammen med noen, vi danner uansett nye lag når quizen starter. -Her er det gode muligheter for å bli kjent med nye folk. Vi oppfordrer spesielt nyinnflytta feringer til å bli med på quiz, sier Kulturminister Linda Gulbrandsen, som legger til at det er mulig å komme etter at quizen er ferdig (kl. 22) og hygge seg rundt langbordet.

Dørene åpner kl. 19. Quiz starter kl. 20 og er ferdig kl. 22. Da blir det åpen pub!