Nå kan du enkelt finne fram til gode sykkelruter på Feiringåsen, takket være Markadatabasen, som i løpet av det siste året er oppdatert med ruter og turforslag i vårt eget nærområde.

Markadatabasen er en del av Skiforeningens nettsted, og vi henviser ofte til Markadatabasen for skiløyper og føremeldinger vinterstid. Markadatabasen har også et omfattende sykkeltilbud, og nå har de tatt kontakt med oss for å gjøre oss oppmerksomme på jobben som er gjort med å legge inn informasjon.

Foto: Eivind Molde/Markadatabasen

I fjor ble det laget 19 sykkelruter på Feiringåsen, alle med beskrivelse, kart og bilder. I år har det kommet ytterligere 4 turforslag med utgangspunkt i Feiring, bl. a er Høgdevegen over Melbyhøgda beskrevet. I denne artikkelen kan du ser hva som er nytt. 

Alle traseene finnes også på
dette turkartet og i appen iMarka. Turkartet har en integrert turplanlegger, der man kjapt kan se distanse og høydeprofil m.m.

Her kan du se bilder og beskrivelser av turområder på Feiringåsen. – Vi håper nye ruter og turforslag fører til at flere tar seg en tur i dette kjempeflotte turområdet, sier Eivind Molde i Markadatabasens redaksjon.

 

 

Klipp fra Markadatabasens nettsider om turforslag i Feiring. Foto: Eivind Molde/Markadatabasen