Årets julemarked i Feiring går av stabelen på Fløygir fredag 30.nov – lørdag 1.desember. 24 utstillere har meldt seg på. – Det er stor variasjon blant årets tilbydere, og vi skal skape julestemning både ute og inne, sier markedsgeneral Inger Melby.

Julegrantenning og fakkeltog

Tradisjonen tro starter markedshelga med julegrantenning på Coop på fredag kl. 18.00, og fakkeltog opp til Fløygir. Der er bodene åpne både ute og inne, og det blir lett underholdning for store og små. Kl. 21.00 er familiedelen over for kvelden, og julepuben i Veslesalen åpner. Der blir det åpen bar og pubstemning med den irske artisten Corrinne Kennedy, som spiller irske publåter og coverlåter fra 70-, 80-, 90- og 2000-tallet. Inngang kr. 100.-

Lørdag er det full fres med åpen kafé, boder ute og stands inne, før markedshelga avsluttes lørdag kveld med åpen pub og mulighet for å spille brettspill.

-Vi håper dette blir en fin start på julemåneden i Feiring, og at folk tar turen til Fløygir, avslutter Inger Melby.