Er du barn eller ungdom i Feiring? Vi vil gjerne ha hjelp til å lage innhold på feiring.info!

Har du en spesiell hobby, historier og bilder fra «gamledager», eller har du oppdaget et sted i Feiring som flere bør vite om? Kanskje er du med på en aktivitet du kan fortelle om? Er det en sak som engasjerer deg? Skjer det noe i Feiring der du kan være journalist? Det trenger ikke være vanskelig! En tekst og noen bilder er det vi trenger, og det kan du sende til info@feiring.info.

En sak til feiring.info – noen huskeregler

Saken må ha en overskrift, og gjerne en ingress (en kort tekst som sammenfatter hva det handler om, eller innleder til temaet), og en hovedtekst. Er den lang, er det fint med småoverskrifter for å bryte opp teksten og gjøre den mer leservennlig. Et tips kan være å bruke sitater fra noen som var til stede, eller noen som kan noe om temaet. Husk da å få hele navnet på den som uttaler seg, og prøv å gjengi korrekt hva de sa. Bildene må ha bildetekster, og navn på fotografen. Husk å spørre om lov til å bruke bildet (av de som er med på bildet, eller av den som har tatt bildet, hvis det ikke er deg selv).

Eller kanskje du vil formidle historien din gjennom en video?

 

Her kan du lese tidligere saker laget av barn til feiring.info:

12-topperen – en vandring på Feirings tak (Laurits)

Elever fra Feiring forsker på romsøppel (Ingrid, Nora, Tomine)

Feiring skole stiller for tredje gang i First Lego League (Celina)