Fredag 30.november blir det irsk stemning i Veslesalen på Fløygir! Da åpner årets julemarked på Fløygir, og fra kl. 21.00 blir det pub med skikkelig «clap-and-sing-along»-stemning, med kjente låter som «Wild Rover», «Molly Malone» og «Whiskey in the Jar». Corrinne Kennedy fra Dublin har med seg gitaren og underholder med irsk partymusikk og coverlåter fra de siste fire tiårene.

Corrinne har turnert over hele verden og spilt med mange forskjellige musikere og ulike stilarter. I Norge har hun turnert med sitt eget band «99 % Irish» og også med Torgeir og Kjendisene. Corrinne elsker å underholde, og lover god pubstemning med rikelige innslag av irsk musikk og humor.

Velkommen til en helt spesiell aften på Fløygir!

18-årsgrense, inngang kr. 100,- (billetter i døra)

Corrinne Kennedy fra Dublin er bosatt på Morskogen, men har tatt med seg den irske sangtradisjonen til Norge.