Førstkommende torsdag, 15. november kl. 12.00 til 13.30 blir det stor stas på Fløygir. Gågruppa kommer som vanlig til lunsj, og i utgangspunktet er det sang og musikk som et ledd i «Den kulturelle spaserstokken». Men det spesielle denne torsdagen er at lærerne på kulturskolen har med et tjuetalls Feiring-elever som er med på det såkalte «Kulturhjulet». Hver torsdag ettermiddag møtes de på skolen, og på omgang får elevene prøve kunstfag, sang og en rekke instrumenter som gitar, piano, ukulele og cello. Og nå kommer de altså til Fløygir for å vise fram og framføre noe av det de har lært. 

 – Vi håper alle som deltar i Gågruppa blir med på konserten, som er et åpent arrangement. Her får vi møte alle ungene som er med på «Kulturhjulet» og både unge og eldre er hjertelig velkommen til å se kunst og høre fin sang og musikk på Fløygir torsdag, sier Hans Ekornholmen i pensjonistforeningen, som er vertskap for arrangementet.

Eidsvoll kulturskole har tilbudt desentralisert kulturskole i Feiring i høst, med blant annet kunst, instrumentlære og sang.
Spreke pensjonister går tur og samles på Fløygir hver torsdag. Denne torsdagen blir det underholdning til kaffen.