Lørdag 3.november stilte ni damer fra Feiring i Eidsvoll Innebandy Cup – i splitter nye drakter!

Damene, som også går under navnet «Balletten», trener jevnt og trutt i gymsalen på Feiring skole på mandager. I årets cup konkurrerte de mot 3 andre damelag, og målet de satte seg var å vinne én kamp. Det skulle gå bedre enn som så!

Denne blide gjengen med damer fikk bevist at de kan spille innebandy under Eidsvoll innebandycup. Bak f.v: Åshild Flatmo, Elin Langgård, Linda K. Dokken, Ida Melby Jansen, Norunn Elise Bamrud, Maren Erstad. Foran f.v: Tonje Rundhaugen, Mia S. Nordseth og Helene Mørk Sjuve.

Vant alle kampene i innledende runde

-Det gikk over all forventning, med 3 seire i 3 kamper i innledningen, og vi ble med ett favoritter til å vinne «edelt» metall. Men så gikk vi på et knepent tap i semifinalen, og dermed glapp medaljen, forteller Åshild S. Flatmo, som mener Feiringdamene i hvert fall fikk vist at de kan spille innebandy! Og om de ikke vant cupen, vant de (i følge relativt sikre kilder) banketten på Kina’n etterpå, med sitt gode humør, allsang og store smil. Etter middag var det videre sosialt samvær på Lille Barolo og Baragrafen i Sundet.

Skinnende nye drakter på innebandylaget fra Feiring.
Helene M Sjuve i kølleduell på parketten.