Velkommen til førjulskonsert!
Fredholms trio inntar Fløygir igjen, og byr på en akustisk konsert med julestemning av det skikkelige slaget.

Forrige gang Fredholms trio var på Fløygir var det stående applaus i en fullsatt storsal. Denne konserten er verdt å få med seg, bare les hva Fredholms trio sjøl skriver i sin pressmelding: «Med ekte Prøysendialekt, trekkspillmusikk og bløte fiolintoner som fra en Disney-klassiker, blir det en konsert der «Snikker Andersen» får svingt seg i både masurka og slowfox-takt. Her blir det kjent og ukjent fra Prøysens jul, storgardsmusikk fra juleballenes tid, og en og annen juleklassiker! Med et ben i folkemusikken, et i populærmusikken og et i den klassiske verden har Fredholms trio sitt særegne musikalske uttrykk, og lover både raske taktskifter og varm humor denne førjulskvelden2.

Bill. kr 200,- inkl kaffe og Totenkringle.