I løpet av året legges det ned enorme mengder dugnadsarbeid i bygda. Fotballtrenere, turstimerkere, sykkelrittmannskap, stjerneopphengere, vaffelsteikere, kioskbetjening, løypekjørere, quiz-arrangører, krattryddere … lista er nesten uutømmelig. Vi har lyst til å synliggjøre noe av denne frivilligheten – og vi trenger hjelp fra deg! Hver dag i romjula vil vi presentere prosjekter med sine «dugnadshelter». Poenget er ikke å kåre en vinner, men synliggjøre noen av dem som bidrar til felleskapet – og få noen glimt av det som bidrar til at Feiring er ei fin bygd å bo i.

Send inn forslag til saker:

Skriv noen ord om en dugnadsinnsats fra året som gikk, og hvem som bidro. Det kan være både smått og stort, kanskje vet du om et dugnadsprosjekt noe som ikke er så godt kjent? Har du bilder, send dem med! Sendes til info@feiring.info

Uttalige dugnadstimer legges hvert år ned i Jernverket og Lysthuset.
Mannskapet under Mjøsa Rundt står på – år etter år.
Fløygir er en gjenganger i dugnadssammenheng. Her fra en dugnad på Fløygir i 2016.