Noen dager før jul kom «Gjensidigenissen» og ga 90 000 til et turkartprosjekt i regi av Feiring idrettslag.

-Feiring kan tilby fantastiske turområder, men det er kanskje ikke så lett å orientere seg om man ikke er kjent fra før. Med midler fra Sparebankstiftelsen og Gjensidigestiftelsen skal vi produsere og montere karttavler på fem steder i bygda, sier leder for Trim og turgruppa i Feiring idrettslag, Kai Melby.  Stedene er valgt ut fordi de er gode startpunkter for turer i terrenget, og er godt fordelt mellom sør-, midt- og nord-Feiring.

-I tillegg håper vi å kunne produsere sammenbrettbare kart som er enkle å putte i sekken. Vi håper terskelen for å komme seg ut blir lavere – også for folk som ikke kjenner Feiringskogene fra før, sier Kai.

 

Kai Melby ble overrasket av Gjensidigestiftelsens lokale «julnisse», Roy Nilsen.