I romjula vil vi vise fram noen av de mange som bidrar til felleskapet i bygda gjennom året. Først ut er et par ildsjeler som noen omtaler som «Duracell-damene»: Aina Haarberg og Irene Bjørndal. Når det gjelder lokalt friluftsliv, har disse damene tydeligvis batterier med lang levetid.

Irene og Aina er friluftsentusiaster du ofte ser ute i terrenget. Men like ofte er de i sving med å legge til rette for at vi andre kan ferdes og finne fram. Det må høgges, kvistes, merkes, legges klopper og gjøres tiltak for å forhindre slitasje. Dette er det mange som bidrar til gjennom året, men Irene og Aina utmerker seg med arbeidslyst og turglede som overgår de fleste, sier innsenderen.

De to damene er sentrale i Feiring idrettslags kartprosjekt, som nylig fikk støtte fra Gjensidigestiftelsen.

Vet du om noen dugnadshelter i bygda? Send inn noen ord og gjerne bilder til info@feiring.info!

Irene og Aina svinger gjerne drillen for å lage bedre turmuligheter for bygdefolket.
Det er mange som bidrar til tursiter og merking i bygda. Her fra et prosjekt i nord-Feiring. F.v. Arne Limbodal, Aina Haarberg, Irene Bjørndal, Einar Tosterud og Jørn Brodshaug.