Dagens dugnadshyllest går til gjengen som lager julestemning for hele bygda i begynnelsen av desember. Det er mange som kan nevnes i den sammenhengen, men det er to damer vi gjerne vil trekke fram, nemlig Inger Melby og Ingunn Kjernsli.

De to driftige damene er primus motor for bygdas julemarked, med all organisering og kreativitet som står bak et sånt arrangement. Fakkeltog, to kvelder med julepub, kafé, 30 salgsboder og aktiviteter for unga – sånt kommer ikke av seg sjøl. En takk fra oss i bygda for jobben dere gjør!

Inger og Ingunn har rullet ut mange meter med lyslenker siden Julemarkedets oppstart i 2015.

Lagde julegate

For to år siden kom damene på den ville ideen å lage en julegate i bygda som ikke har gater. Ved hjelp av positive lokalt næringsdrivende ble gata en realitet før før jul i 2016. Nå henger julestjernene oppe for tredje året på rad, takket være julestjernekomiteen bestående av Trond-Erik Melby, Jan Langgård, Espen Bakken, Terje Rogstad. Takk til dere også – og til alle frivillige medhjelpere som bidrar til god jule-Feiring!

Stjernene lyser opp gjennom sentrum og kjerkelinna opp til Fløygir i de mørke vintermånedene.
Det koselige julemarkedet innleder julemåneden i Feiring.