Når det er snakk om Mjøsa Rundt, er det så mange som bør takkes at det er vanskelig å trekke fram noen spesielt. Noen har jobbet frivillig med sykkelrittet gjennom over 40 år.

Likevel drister vi oss til å vise fram et par damer som holder seg i bakgrunnen, men som gjør en enorm jobb. Ann-Turid Stene og Inger Flesvik sørger for at det er mat og drikke på matstasjonene og ved ankomst. Brødskivene med skinke, ost og syltetøy -og iskald mjølk- er noe av det som er blitt varemerket til Mjøsa Rundt og som syklistene setter størst pris på. Damene er ofte også i sving under FILs øvrige sykkelarrangementer gjennom året. Sammen med tidtagere, løypevakter og annet hjelpemannskap, sørger de for at Feiring fortsatt har et image som ‘sykkelbygd’, og for at det kommer penger inn i kassa som vi andre kan nyte godt av.

Ann-Turid og Inger holder styr på mat og drikke under FILs stor-arrangement Mjøsa Rundt, som går av stabelen i juni hvert år.

 

Beregning, innkjøp og fordeling av brød må til om alle syklistene skal få mat på den runden rundt Mjøsa.

Har du forslag til hva og hvem vi kan skrive om?

Gjennom romjula trekker vi fram noen prosjekter og dugnadshelter som bidrar til fellesskapet. Har du forslag til hva og hvem vi kan skrive om? Send oss gjerne noen linjer og et bilde, til info@feiring.info

Tidligere saker:

Dugnadsheltene 1: Baner vei for andre

Dugnadsheltene 2: Lager julestemning i bygda

Dugnadsheltene 3: Løypekjørerne