Dagens lille hyllest går til alle som stiller opp som vakter og ryddemannskap når vi arrangerer fester. For å arrangere offentlige fester, trengs mange vakter. Det er krav fra politiet at de skal være voksne, edru, tilgjengelige og godt synlige.

I går arrangerte Feiringregjeringa den tradisjonelle 4.dagsfesten på Fløygir med nærmere 150 deltakere i alle aldere. Det gir inntekter som kommer Fløygir og bygda til gode. Da er det godt å ha tilgang på folk som vet å verdsette et frivillig bidrag, og som stiller opp for fellesskapet. Takk til hver og en av dere som bidrar, både med å skaffe vakter – og å stille som vakter!

Det ble en fest med mye dans og høy stemning på dansegulvet, uten problemer av noe slag. For vaktene ble det altså ikke anledning for å vise muskler, og godt er det. Vel blåst og takk for innsatsen!

Kulturminister Linda Gulbrandsen (nr. 3 f.v) med et flott lag av vakter som stilte opp under 4.dagsfesten på Fløygir.
Tidvis høy stemning på dansegulvet da Telepøbbies spilte.