Av alle dugnadshelter vi kunne skrevet om, har vi i dag valgt skøytebanevannerne.

En ballbinge kan ikke bli til ei skøytebane uten at noen lager is. Det krever blant annet tålmodighet og oversikt over når kuldegradene kommer og går. Primus motor i denne sammenhengen er Arne Saxhaug og Anett Kittelsen Flesvik. En stor takk til dere – og til dere andre som bidrar til at det er fin skøyte-is for unga i bygda. 4.dag jul telte vi 25 unger og voksne på isen i løpet av et par timer. Det er gull verdt å ha et slikt tilbud i nærområdet vårt!

Fjorårets vinter var snørik, og det ble mye jobb med måking av skøytebana. Mange tok i et tak med dette, og i år kan vi glede oss over at idrettslaget har fått penger til å kjøpe en snøfreser som kan ta de tyngste taka med snøen.

Ved hjelp av kuldegrader og dugnadshender forvandles ballbingen til skøytebane. Foto: Bjørn Saksberg
Stor aktivitet på skøytebana.