[et_pb_section fb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»3.0.47″][et_pb_row admin_label=»row» _builder_version=»3.0.48″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text admin_label=»Text» _builder_version=»3.0.74″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»]

Kulturdepartementet i Feiringregjeringa ønsker velkommen til nye runder med quiz i Veslesalen på Fløygir!

Den populære Fløygir-quizen er først og fremst en sosial møteplass, ikke en konkurransearena. Her møtes folk i alle aldere til uhøytidelig kappestrid over en øl eller en kaffekopp. Det som kjennetegner Fløygir-quiz er at vi blander nye lag for hver gang. Her har du mulighet til å bli kjent med nye folk – og vi får gode, blanda lag! Vi oppfordrer spesielt nye innbyggere i Feiring til å bli med på quiz.

Det er nye quizmastere for hver gang, og vi prøver å lage gode, varierte spørsmål med ulik vanskelighetsgrad. Ingen skal klare alt, men alle skal klare noe!

Dørene åpner kl. 19.00, quiz starter kl. 20.00. Når quizen er ferdig, ca. 22.00, lager vi langbord og holder baren åpen til kl. 01.00.

Quiz-kvelder vinter/vår 2019:

25.januar

8.mars

22.mars

13.april (NB! Lørdag, ser mer info under)

3.mai

QUIZ-SPESIAL lørdag 13.april:

Lørdag 13.april inviterer vi til Quiz spesial! Det som er spesielt er at det er en lørdag, det blir matservering, og vi inviterer spesielt dere som er nye i bygda. Quizen inneholder en praktisk del, hvor vi tar Storsalen i bruk og får testet samarbeidsevner.

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]