Det var mange kokker, men lite søl, da elevene ved arbeidslivsfag (ALF) ved Feiring skole dekket opp til 3 retters middag forrige uke. Rundt bordet satt en stor gjeng fornøyde pensjonister.

Tre retters meny

Festen ble finansiert av overskuddet fra ALF sin salgsbod under julemarkedet. Ungdommene har stått for hele prosessen med å planlegge, tilberede og servere middagen. Å være vertsskap og servitører var selvsagt også en del av jobben. Til forrett ble det servert lakserull, mens hovedretten besto av kylling med poteter, grønnsaker og hjemmelaget saus. Til dessert ble det servert tilslørede bondepiker.

-Det var så trivelig å møte ungdommene på denne måten. Maten var nydelig – ja, sausen var helt perfekt! Det er ikke hver dag vi blir møtt med velkomstdrink av en stilig hovmester, sier Torunn Ekornholmen, som var heldig å være gjest i skolens restaurant.

Det er ikke hver dag vi blir møtt med velkomstdrink av en stilig hovmester

Torunn Ekornholmen, middagsgjest

Musikk-quiz og historie

Det ble også litt påfyll av underholdning og historie. Ungdommene hadde laget en musikk-quiz til gjestene, mens Kjell-Arne Melby ga ungdommene en liten historietime om skolens tilblivelse for 60 år siden. Gjestene overrakte blomster til vertskapet som takk for den smakfulle opplevelsen.

Hedda og Antonie svingte sleiva under forrige ukes middagsfest for pensjonistene.

.