Det er duket for en kveld med mye moro når Kulturdepartementet inviterer til «spesial-Quiz» spesial lørdag 13.april kl. 18.00!

Mye blir som vanlig: uhøytidelig kappestrid i tilfeldig inndelte lag, men det som gjør det «spesial» er at den avholdes på en lørdag, og at vi i større grad legger opp til å bli kjent underveis.

-Vi håper mange tar turen denne kvelden, og særlig inviterer vi dere som er nye i bygda. Du trenger ikke være «ny» heller – kanskje har du bodd her en stund, men har lyst til å bli bedre kjent med folk? Kom til Fløygir!

Kveldens quiz-sjefer, Ingve Brekke og Terje Rogstad har også sørget for at det blir mat å få servert denne kvelden, det selges nemlig elggryte (kr. 50,-), som passer ypperlig til utvalget i baren.

Terje Rogstad sørger for åpen bar sammen med Ingve Brekke.

Selve quizen blir av typen «lett blanding» under mottoet: «Ingen skal klare alt, men alle skal klare noe». Det blir også noen praktiske oppgaver, så her står det ikke og faller på om man husker årstall!

Til Fløygir-quiz er du velkommen enten om du er ung, gammel eller i mellom, om du kommer alene eller sammen med noen. Vi deler inn lag der og da, etter impulsive og kreative prinsipper.

En invitasjon har gått ut i postkassene til de som har flytta til bygda siden 2016, men dette er en kveld for alle som vil være sammen med sambygdinger i alle aldere. Vi ses!