Kulturdepartementet i Feiringregjeringa ønsker velkommen til musikk-quiz på Fløygir fredag 3.mai!

Du trenger absolutt ikke være musikknerd eller å kunne synge for å være med på musikk-quiz. Det blir lett blanding av spørsmål og oppgaver akkompagnert av live musikk ved Leif Erik Fjøsne og Vidar Lindstad.

Vidar Lindstad og Leif Erik Fjøsne trakterer diverse strenginstrumenter på fredagens musikk-quiz.

Blanda lag
Den populære Fløygir-quizen er først og fremst en sosial møteplass, ikke en konkurransearena. Her møtes folk i alle aldere til uhøytidelig kappestrid over en øl eller en kaffekopp. Det som kjennetegner Fløygir-quiz er at vi lager nye lag for hver gang. Her har du mulighet til å bli kjent med nye folk – og vi får gode, blanda lag! Har du ønske om å være på lag med en du kjenner, tar vi hensyn til det, bare si i fra til vertskapet. Vi oppfordrer spesielt nye innbyggere i Feiring til å bli med på quiz.

Åpen bar etter quiz

Dørene åpner kl. 19.00, quiz starter kl. 20.00. Når quizen er ferdig, ca. 22.00, lager vi langbord og holder baren åpen til kl. 01.00. Om du ikke er med på quiz, kom gjerne etterpå!