Buss-Olsen, busser, bussjåfører og bussruter gjennom Feiring blir tema når Hans Fredrik Hansen kåserer på Fløygir torsdag 2. mai kl.18.00. 

Det blir et morsomt og spennende stykke samferdselshistorie vi får høre, og vi får se en mengde lokale og historiske bilder. Hans Fredrik Hansen er barnebarn til Buss-Olsen, Arthur Olsen, som drev busselskap i Eidsvoll fra 1929 til 1952. Kona het Ingeborg Olsen. 

Hans Fredrik Hansen med boka om bestefar «Buss-Olsen».
Foto: Jan Erik Sandholtbråten/Eidsvoll Ullensaker Blad

Hans Fredrik Hansen har gitt ut ei bok med tittelen «Historien om Buss-Olsen og Rubis». Her forteller han om besteforeldrene Arthur og Ingeborg, om busselskapet, om Rubis og bussrutene i distriktet. Historien om busselskapet endte med at NSB tok over alle ruter i 1952. Siden Hans Fredrik Hansen nå holder foredraget i Feiring vil han legge ekstra vekt på å fortelle om bussjåfører og bussruter i Feiring.

Les mer om Hansen og boka i EUB (27.01.17)

Pensjonistforeningen arrangerer åpent møte, og som vanlig med kaffe og servering.