Lørdag 22.juni kl. 16.00 ønsker vi velkommen til midtsommerfeiring i Feiring, nærmere bestemt i Årneslandet. Der skal vi hygge oss med grilling, leking og selvsagt tenne St.Hansbål!

Dette er en arrangement for både små og store, unge og eldre og de midt i mellom. Vi ønsker spesielt nye innbyggere velkommen til denne tradisjonsrike festen, og bor du ikke i bygda, er du hjertelig velkommen da også!

Program

16.00: Fellesgrillene tennes. Leker og utstyr fra aktivitetshengeren kan tas i bruk! Etter hvert blir det allsang.

20.00: Aktivitetene pakkes ned. Bålet tennes

Det er noen benker og bord i Årneslandet. Vi tar med flere bord, dere tar med stoler eller piknikteppe. Varme griller tilgjengelig. 9.trinn selger kaffe og kaker. Utover det, ta med det dere vil spise og drikke!

Gratis inngang.

Arrangør for Midtsommer-Feiring er Feiringregjeringa.

Aktivitetshengeren:

Aktivitetstilhengeren leier vi fra Eidsvoll frivilligsentral. Den er full av saker og ting som både unge og gamle kan ha glede av: Speedminton, slackline, barmarkski, bowlingsett, rokkeringer, enhjulssykler og hjelmer, balansebriller, boble-fotballer, erteposer, frisbeegolf, sumodrakter, mega 4 in line, sjakk, kubb, boccia, fotballer.

.

Vi dekker bord og sørger for varme griller.