Kjempespringfrø sprer seg i Feiring. Dette er en plante som kommer fra Himalaya, men som sprer seg i stor fart i Norge. Planten sprer seg over store områder ved å kaste frøene sine mange meter avgårde, og kan endre vegetasjonen der den får fotfeste.

Ingeborg Seeberg er bosatt i Nittedal, men tilbringer mye tid i Feiring – i hytta i den nordlige enden av sletta ved Årneslandet. Hun har observert at planta blant annet sprer seg i hogstfeltet overfor Årneslandet og langs Årnesvegen. Hun oppfordrer folk til å være med å begrense plantens utvidelse i Feiring.

-Dra den opp med rota og destruer den så snart som mulig, f.eks ved å brenne den. Gjør vi ikke noe med den kan den spre seg til hele Feiring på noen få år,. Det vil ære trist om denne planten får spre seg fritt og ødelegge den opprinnelige floraen i Feiring, sier Seeberg

KJempespringfrø kan være vakker å se på, men er en trussel for norsk flora.